Besök Stockholm för en upplevelse i världsklass

Att ta en tur till storstan för en helg är alltid trevligt, speciellt om du bor något sånär långt bort från vår kära huvudstad. I Stockholm kryllar det av mysiga restauranger, bekväma hotell och vackra miljöer, för att inte tala om shoppingmöjligheterna. Framför allt mat scenen i Stockholm är fantastisk så här får du några weekends tips för en lyckad vistelse.

Det första du bör göra är att hitta ett bra hotell i Stockholm. Det finns massor av bra hotellerbjudanden Stockholm på hotell i och utanför staden. Tänk på att du inte behöver ta ett dyrt hotell men däremot kan det vara skönt att få ett minimum med komfort som en riktigt skön säng, gym och inte minst en fantastiskt bra restaurang. De flesta hotell har även en bra restaurang vilket kan vara trevligt så du slipper boka bord eller ta dig till andra sidan stan när det är kallt ute.

Stockholms magiska mat scen

Överallt i Stockholm kan du hitta fina restauranger. Både i stan, strax utanför och ute i skärgården. Under sommaren lyser hela stan upp och livet leker ända långt ute i havsbandet. Bege dig till öar som Möja och Sandhamn eller ta en barrunda nere på flotta Strandvägen mitt i city. Du kan hitta menyer för alla smaker och till olika prisklasser.

Numera har Stockholm också börjat med många alkoholfria dryckesmenyer. Drinkar har alltid varit stort i huvudstaden men nu har man också börjat anpassa sig till alkoholfria alternativ, något som har fått stor uppmärksamhet och gillande.

Underhållning i Stockholm

Stockholms har den bästa underhållningen i hela Sverige, i alla fall om man får tro stockholmarna själva. Det är ju ändå Sveriges huvudstad och här finns både opera, teatrar och musikaler. Stockholm är också en fantastisk sommarstad för olika konserter, också utomhus. Mycket som staden erbjuder är till och med gratis kultur och evenemang. Boka i god tid så du får plats. En del hotell kan också hjälpa dig med bokningar eller du kan till exempel boka ett weekendpaket med rum, mat och biljetter till vissa teaterpjäser eller liknande. Ofta är dessa erbjudanden väldigt lukrativa. Kolla runt på olika hotellerbjudanden för att se vilket som passar dig.