Så ordnar du den bästa festen

När du har bestämt dig för att ställa till med fest och bjuda in vänner eller familj har du en hel del att planera. Vilken mat ska du bjuda på och vilken typ av underhållning kan det vara värt att satsa på? Hur ska du tänka för att festen ska bli så rolig som möjligt?

För att skapa en riktigt god stämning och få dina gäster att slappna av och trivas kan du beställa roliga spel för festen på varuhus1.se. Här hittar du ett stort utbud av olika partyspel som garanterat lättar upp stämningen och engagerar de flesta.

Satsa på spel som partyhöjare

Förutom val som Singstar eller Guitar hero kan du satsa på olika typer av partyhöjare som till exempel brädspel eller sällskapsspel för att få fart på festen. På Varuhus1 hittar du bland annat:

  • Drinkspel
  • Pokerspel
  • Sanning eller konsekvens

Bjud på god mat

Förutom spel kan du anordna roliga lekar eller aktiviteter samt bjuda på god mat. När det gäller mat ska du tänka på att inte göra det alltför besvärligt för dig som värd. Om du inte vill stå i köket hela kvällen och laga en lyxig middag kan du till exempel satsa på catering eller bjuda på grillat. Det är dessutom trevligt att fixa välkomstdrinkar och hälsa alla välkomna till festen.

Du kan också ha skålar med olika typer av snacks och godis framme som gästerna kan plocka från. Förutom att se till att alla trivs är det en riktigt god idé att lägga ner tid och energi på aktiviteter som ser till att festen behåller tempot. Detta kan du göra med partyspel som nämndes ovan, men även med bra musik och roliga lekar. Det är kul att umgås fritt, men om du inte har en plan kan festen lätt bli tråkig. Med ett bestämt syfte och ett på förhand upplagt festschema kan du se till att gästerna börjar prata och att alla har något att göra. Det spelar ingen roll om du själv har gjort pizzan eller ringt efter ett pizzabud om du bjuder på en riktigt lyckad fest där alla har kul.