Om paol

Matbloggare.
jag, paol, med min man

Mitt namn är Paol & detta är min historia

Jag träffade min man Lars-Olof på en bar. Fast jag visste såklart inte att han skulle bli min man. Vi var ju tvungna att ta reda på vad det var först.

Det var mars när vi sågs för första gången och staden är alltid snöigt vid den tiden på året.

När Lars-Olof frågade mig om jag ville komma över nästa vecka för en ny måltid sa jag ja trots att vi knappt kände varandra ännu och att han bodde så långt bort! Men kanske var det just därför vi drogs till varandra, eftersom avståndet inte spelar någon roll när man letar efter en mening utanför sin egen trädgård.

Maten förenade oss

Jag hade alltid gillat att laga mat, men jag visste aldrig riktigt något om god mat. Jag lärde mig bara grunderna av mina föräldrar, men det var långt ifrån något speciellt bra eller lyxigt. Så jag upptäckte mat på nytt när jag träffade Lars-Olof. Han är kock i grunden och kom ofta över till mig och så lagade vi mat tillsammans. Vi pratade i timmar tills klockan var långt in på morgontimmarna.Det ena ledde till det andra och innan vi visste ordet av var vi fast. Vi tillbringade nästan all vår fritid tillsammans – med att laga nya recept eller bara prata om mat. Han berättade för mig om sina idéer och innan jag visste ordet av så bodde vi ihop.

När jag träffade mina vänner blev de så förvånade, inte visste de att jag var så matintresserad! Men jag har min man att tacka för det. Det var han som visade vägen.

Så tack Lars-olof från din Paol.