Hitta de bästa vinerna online

Ska du anordna en fest? Se då till att välja vinet med omsorg. Mat och dryck är höjdpunkten på festen för gästerna. Genom att beställa vin online hos en vinimportör när du ska ha fest kan du skapa en lite mer exklusiv känsla.

Systembolagets sortiment må vara stort, men saknar variation. Om du vill hitta spännande och mer exklusiva viner är det bättre att vända dig till mindre aktörer, exempelvis vinimportörer. Det gäller framför allt om du ska anordna en speciell middag eller en fest som du vill sätta guldkant på. Vinet är en central del av festen och ett noga utvalt vin kommer garanterat att höja stämningen på kalaset.

Beställ online hos en vinimportör

Om du vill ha ett unikt vin till din fest är det bäst att beställa det online. Det finns många duktiga vinimportörer som är experter på att välja ut exklusiva viner till bra priser. Företaget Wineagency är en av de ledande importörerna av kvalitetsvin i Sverige. Med en stor passion för vin och hållbarhet hittar Wineagency ofta nya, spännande viner från flera olika vinregioner i världen. Här kan du exempelvis beställa lyxig champagne och prosecco som passar bra till festen. Hos Wineagency kan du exempelvis beställa viner från följande länder:

• Frankrike
• Italien
• Spanien
• USA
• Chile
• Portugal
• Sydafrika
• Australien

Vilket vin passar bäst?

Ett tips för att festen ska bli lyckad är att låta vinet stå i fokus. Du kan med fördel anpassa resten av maten och dekorationerna utifrån vinet som du har valt. Har du exempelvis hittat ett spännande vin från Italien? Då kan du låta hela middagen och festen gå i ett italienskt tema. Det kan vara lite klurigt att välja rätt mat till vinet och vice versa. Det kan exempelvis vara helt fel att kombinera ost och rött vin beroende på vilken typ av ost och vilket vin du väljer att servera. Tänk på att det finns massor med olika ostar och därför är det viktigt att matcha rätt ost med rätt vin enligt konstens alla regler. Det kan verka krångligt, men det kommer garanterat att göra festen speciell när du har ett unikt vin och mat som passar ihop med det.