Maten, gemenskapen och kärleken till Italien

Paolo Roberto har ända sedan barnsben spenderat varje sommar i den lilla napolitanska staden Maddaloni i Södra Italien. Och där, tillsammans med fastrarna, lades grunden för hans intresse för den genuina italienska maten.

Våra produkter

I vårt breda sortiment av italiensk mat hittar du allt från olivolja till pasta, pesto, balsamvinäger och inlagda grönsaker.

Det här är Paolos

Alltid noga utvalt

Alla våra produkter är noga utvalda av Paolo Roberto för sin goda smak och höga kvalité. När du väljer något från Paolos kan du känna dig trygg med att du gjort ett bra val.

Kärlek till den italienska maten

Vi är genuint passionerade kring Italiensk mat och därför är allt vi säljer mat från Italien. Kärleken till den Italienska maten, historien bakom råvarorna och de bästa recepten vill vi dela med dig.

Gemenskap

Paolos bygger på gemenskap och därför är Paolos för alla, inte bara för några få utvalda. Mat och dryck för oss samman och skapar möten mellan människor. Vi vill tillsammans med våra kunder sprida och utveckla den Italienska matkulturen.

Inspiration

För Paolos är mat mer än vad vi äter. För oss är mat en daglig källa till inspiration. Vi vill inspirera dig varje dag att upptäcka och uppleva råvaror, kombinationer och de fantastiska smaker som Italien erbjuder. 

 

"Runt matbordet blir man en familj"

- Paolo Roberto